Water & Vuur

- Sauna Centre Haarlem -

Jansweg 50 – 2011KN Haarlem

maandag 11:00 — 23:00
dinsdag 11:00 — 19:00
woensdag – vrijdag 11:00 — 23:00
zaterdag – zondag 11:00 — 21:00


Neem contact op om te reserveren

 Even voorstellen: Ewa Piotrowska

Even voorstellen: Ewa Piotrowska

Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Ewa, ik kom oorspronkelijk uit Polen en ik woon al sinds 1999 in Nederland.Mijn interesse voor uiterlijke verzorging werd gewekt toen mijn zoon problemen met zijn huid kreeg. Het was al 2005 inmiddels. Ik ontdekte toen de correlatie tussen voeding en huidverzorging en ging mij daar meer in verdiepen.Toen ik merkte hoeveel impact de voeding en producten hadden op zijn huid, ben ik zelf een opleiding gaan volgen tot schoonheidsspecialiste, want ik wilde meer mensen hiervan bewust maken en kunnen helpen.

Wat ik vooral belangrijk vind, is dat de producten die ik gebruik op een verantwoorde, bewuste manier de huid herstellen, verzorgen en verbeteren. Ook van binnenuit want daar begint het proces. Daarom kies ik ook altijd voor natuurlijke producten, welke zorgen voor een langdurig maar wel stabiel effect en zonder onnodige risico’s.
Onze supplementen hebben certificaten voor hoogste kwaliteit en veiligheid. Ze zijn vrij van GMO’s (genetisch gemanipuleerde/ gemodificeerd organismen).

Na het behalen van mijn diploma heb ik mij verder verdiept in kennis over natuurlijke producten bij niemand minder dan bij Jane Scrivner (zie video) zelf. Zij is therapeut bij spa ressorts over de hele wereld geweest en is auteur van verschillende boeken. Haar passie voor natuurlijke verzorging deel ik volledig.

Door telkens nieuwe aanvullende cursussen te doen houd ik mijn kennis up-to-date. Tot mijn specialisatie reken ik ook mannen en een donkere huid die heel littekengevoelig is.
In de toekomst wil ik meer meer met mijn opleiding kindermassage doen. De kindermassage is niet alleen op het kind maar ook op relatie tussen kind en ouder gericht.

Ik zie u graag in mijn praktijkruimte in Sauna Centre Haarlem. Een plek om heerlijk te ontspannen in hartje Haarlem. Want, als u goed zorgt voor uw lichaam, zorgt uw lichaam goed voor u!

 

Vriendelijke groet, Ewa

Scroll Up
Terug

Pin It on Pinterest