Over salon Reward-Beauty

 

Natuurlijke producten

In Salon Reward-Beauty werken wij met natuurlijke producten die snel een kans op verschillende allergieën verminderen. Onze behandelingen zijn zeer geschikt voor dames en heren en omdat onze producten 100 % plantaardig, 100% natuurlijk, tot 98% biologisch en niet getest op dieren zijn, zijn ze zeer geschikt zelfs voor veganisten.

Ontspanningsgevoel

Dames en heren die op zoek zijn naar ontspanningsgevoel midden in de drukte van de stad en die meer willen dan een Facial zijn ze zeker op de juiste adres. Salon Reward- Beauty is met trots juist om die reden een samenwerking met Water& Vuur – Sauna Centre Haarlem opgestart. Uiteraard kan iedereen die behoefte heeft om zichzelf bij de schoonheidspecialiste te laten verwennen van harte welkom, ook niet-sauna gasten!

Welzijn

Bij onze kleine salon die zich focust op het welzijn van de klant, niet alleen van buiten maar ook van binnenuit, kun je terecht voor uw supplementatie advies dat u helpt het voor het lichaam noodzakelijke resultaten zo snel mogelijk te behalen. Want welzijn is meer dan alleen de buitenkant .

Omdat we heel vaak persoonlijke informatie van onze klanten krijgen, is discretie voor ons van grote belang. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw “gevoelige vragen”. Daarvoor kunt u mij altijd bereiken, het liefst per WhatsApp of per email. Houd u wel rekening met de reactie tijd: die is maximaal twee dagen duurt.

Omdat we met welzijn meer bedoelen dan de buitenkant alleen, organiseren wij regelmatig wellness dagen met yoga docent Marinet de Veer van Bliss yoga. Houd ook hiervoor onze website in de gaten.

Allergisch?

Wilt u bij uw reservering doorgeven of u allergisch bent voor honing en of u nepwimpers/ false lashes heeft? We werken met verschillende oliën, GEEN mineralenoliën, die negatieve invloed op valse wimpers kunnen hebben. Ook gebruiken we producten die een matterende effect op uw huid hebben. Dus geen zorgen: u bent in goede handen.

Scroll Up
Terug

Pin It on Pinterest