Water & Vuur

- Sauna Centre Haarlem -

-

Jansweg 50 - 2011KN Haarlem

-

maandag gesloten
dinsdag - zondag 14:00 — 22:00


Neem contact op om te reserveren

Jörgen van Dijk

Jörgen van Dijk

Eigenaar Sauna Water & Vuur

Ik ben Jörgen van Dijk (43, geboren te Nijmegen), ik woon en werk al sinds mijn 17de in de regio Haarlem. Als kind namen mijn ouders ons soms al mee naar de sauna en kom zelf ook al dik 20 jaar, af en aan, in deze heerlijke sauna en rustplek. Het karakter van de knusheid en natuurlijk de enige hout gestookte sauna in de wijde omgeving.

Met mijn keuken ervaring, als verzorgende en sales consultant, ICT onderlegd en meteen gigantisch netwerk, denk ik de kwaliteiten te bezitten om een nieuwe impulste kunnen geven aan Sauna Centre Haarlem, bijvoorbeeld wil ik, over de hele linie de boel verfrissen, uitbreiden en ik wil dit doen, rekening houdend met jullie wensen en ideeën.Ik ga graagmet dezelfde mensen door (of een gedeelte hiervan), zodat zij mij kunnen ondersteunen bij de overname van het bedrijf en om de gezellige sfeer vast te houden.

Ik wil dat jullie weten dat mijn deur altijd voor hun openstaat en ik graag in de toekomst ook de ruimte wil geven voor hun, om op welke manier dan ook, verbonden te blijven aan Sauna Centre Haarlem. Ik wens en gun hen dan ook alle succes met de nieuw ingeslagen weg. Met jullie ideeën/suggesties en de gesprekken, ga ik een plan de campagne uitrollen.

 

Scroll Up
Terug

Pin It on Pinterest